keyboard_arrow_down

Bliv Bloomingville forhandler

Bliv en del af familien

Tak for din interesse i at blive en del af Bloomingville. Vi leder hele tiden efter nye samarbejdspartnere – retailere med et skarpt øje for mode og design, som kan blive succesfulde ambassadører for vores fire brands.

Uanset om din forretning er veletableret, ved at åbne, online eller en fysisk butik, står vi klar til at hjælpe dig, hjælpe dine kunder med at skabe glade forandringer i deres hjem.

Udfyld følgende formular og vi vil kontakte dig så hurtigt som muligt. Du er også meget velkommen til at kontakte os telefonisk på
+45 96 26 46 45.

Nedenfor finder du forskelligt materiale, som kan besvare eventuelle spørgsmål. Finder du ikke svar på det du søger, kan du kontakte os her.

Hvis du allerede er Bloomingville forhandler, vil du efter login finde endnu mere materiale tilgængeligt. 

Om os

Drevet af en stærk fascination for nordisk design og livsstil blev Bloomingville etableret i år 2000. Det skete med så stor passion og succes, at det i 2014 blev en del af Regent Holding, hvorefter Bloomingville blev lanceret i USA. Her blev det skandinaviske design af boliginteriør igen modtaget med stor begejstring.

I dag er Bloomingville, som brand og multibrandhus, blevet adopteret af millioner af hjem. Årligt lanceres 4 hovedkollektioner, forskellige sæsonkollektioner og 1 fortryllende julekollektion. Trods den massive popularitet og vækst er Bloomingvilles mission nøjagtig den samme, som den altid har været: At levere glade forandringer til dig som hverdagens designer. 

Læs hele historien her

 

keyboard_arrow_up