Bliv klar til varmere dage

En varm velkomst i floristens forårsspirende have og orangeri. Med varmere vejr på vej, besøger Bloomingville og Creative Collection floristen Annette Holm for at guide og inspirere dig til, hvordan du gør dit udemiljø forårsklar og hyggeligt.

Bliv inspireret

Korfu modulmøbler

Serien består af moduler, som kan kombineres på forskellige måder og møbelserien er en oplagt mulighed for at skabe et skræddersyet møbel, der er tilpasset behov og rum.

Du er designeren...

Bliv inspireret

Velkommen udenfor

Bloomingville Outdoor kollektionen inspirerer til at skabe stemningsfulde omgivelser udenfor med plads til hele familien.

Læs mere

Jul 2022

Udforsk vores to smukke designlinjer, NORDIC og COZY, og en samling af unikke og nostalgiske styles til at pynte hjemmet til jul. Denne vidunderlige tid på året er magisk og glædelig for alle, med alt hvad den bringer. Julen handler om at give og elske – at værdsætte det, der er lige foran os og tilbringe tid med vores kære.

Læs mere

Designernes favoritter

”Kollektionen er inspireret af det evigt foranderlige hjem og behovet for at lukke lyset og foråret ind. Vi ønsker at skabe en atmosfære i vores hjem, der vækker vores sanser med farver, teksturer, mønstre og dufte. En atmosfære, som vi sætter pris på at bo i.”

Bliv inspireret

Hverdagens designere

Find inspiration til indretningen i vores stylingtips og i vores besøg hos hverdagens designere.

Læs mere

Stylingtips

Udforsk vores stylingtips for alle brands: Bloomingville, Creative Collection, Bloomingville MINI, ILLUME x Bloomingville. Vi elsker at inspirere og opdaterer løbende siden med nye tips fra sæsonens trends.

Bliv inspireret

Lenea er designet i et tidløst design og passer perfekt til sommerhuset, børneværelset eller entréen.

Lenea tæppet

Det populære Raben stel er lavet i stentøj med skinnende mørk glasering. En flot mørkegrå farve og et enkelt design kendetegner serien.

Raben stellet

keyboard_arrow_up